Toegangscontrole

Wij leveren en plaatsten toegangscontroles zowel voor kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen als voor uw woning, en dit zowel met codeklavier als met magneetkaarten als parlo/ videofoon.

Wat is toegangscontrole juist ?

Voor uw woning houd dit in het openen van deuren poorten met afstandsbediening, codeklavier, badge of via een parlo/videofoon.

Voor uw bedrijf of kantoorgebouw:
U kent het heus wel ook in uw bedrijf; het geronsel met sleutels van allerlei deuren een kaart voor de tikklok. Een toegangscontrole is hiervoor de oplossing. Met 1 badge kan u elke deur, poort of hek openen waar het systeem op aangesloten is zo kan u perfect controleren waar iedereen toegang heeft.

Ook de aanwezigheid registreren van uw personeel al dan niet gelinkt met het sociaal secretariaat. Tevens is uw bedrijf ook beter beveiligd want u kan precies zeggen wie er waar en om hoe laat binnengeweest is. Verder kan u ook bepaalde ruimtes voor personen de toegang ontzeggen.

Bvb: uw magazijnier heeft de mogelijkheid om het hek te openen de poort van de loskade de ingang van het bedrijf maar heeft geen toegang tot het server lokaal. De mogelijkheden zijn legio.

 

Toegangscontrole01.jpgToegangscontrole02.jpgToegangscontrole03.jpgToegangscontrole04.jpgToegangscontrole05.jpg 

 
 
© 2017 dwm-bvba.be